Lossi tänav nii, nagu teda varem veel nähtud pole. Esineb ukraina, kasahhi, vene ja eesti juurtega Tommy Cash ehk kodanikunimega Tomas Tammemets. Tema esikalbum «€$Y» ilmus 2014. aastal, tema värskeim video «Winaloto» ilmus 19. juulil ja on kogunud YouTube'is 1,6 miljonit vaatamist.
2 × MARKO SAARM
Lossi tänav nii, nagu teda varem veel nähtud pole. Esineb ukraina, kasahhi, vene ja eesti juurtega Tommy Cash ehk kodanikunimega Tomas Tammemets. Tema esikalbum «€$Y» ilmus 2014. aastal, tema värskeim video «Winaloto» ilmus 19. juulil ja on kogunud YouTube'is 1,6 miljonit vaatamist. 2 × MARKO SAARM Foto: Marko Saarm

Otsekohest getoräppi viljelev Tommy Cash avas laupäeva pärastlõunal oma energilise kontserdiga Lossi tänaval minifestivali «Viljandi Music Walk». Skandaalse räppari tasuta kontsert oli ühtlasi pühendatud Viljandi 733. sünnipäevale, mille tähistamiseks pakuti kohaletulnutele beseekooki.

«Ma ei olegi varem päevavalgel esinenud,» tunnistas Tommy Cash, kes oli talle kaasa elava publiku üle silmanähtavalt rõõmus. 

Besee ja biidid

Kommentaarid
Copy