Krossimehed näitasid suurepärast hoogu

, Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni peasekretär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik pani koos korvimehe Maarek Miiliga maailmameistrivõistluste hooajale korraliku punkti, kui lõpetas Saksamaal Rudersbergis peetud võistlused oma karjääri kõrgeima, kuuenda kohaga.
Kert Varik pani koos korvimehe Maarek Miiliga maailmameistrivõistluste hooajale korraliku punkti, kui lõpetas Saksamaal Rudersbergis peetud võistlused oma karjääri kõrgeima, kuuenda kohaga. Foto: Luc Driesen

Kert Varik ja Maarek Miil said pühapäeval Saksamaal Rudersbergis külgvankriga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste viimasel etapil oma karjääri parima, kuuenda tulemuse. Maailmameistrivõistluste üldarvestuses lõpetasid nad 17. kohaga.

«See oli tõeline motokross: mudane, keeruline, tehniline rada ja ka vihma sadas vahepeal. Kindlasti karjääri parim tulemus. Kõige kiirematele jäime vaid sekundi ringi kohta alla,» lausus Karksi valla mees Kert Varik pärast võistlust.

Laupäevases kvalifikatsioonis tuli eestlastel leppida 11. kohaga, sest nad olid kiire ringi sõitmiseks valinud pisut vale taktika. «Pärast kiire ringi väljasõitmist kastetud rada kuivas. Oleksime pidanud vahepeal puhkama ja siis uuesti kiiret ringi üritama, magasin aga õige hetke maha,» selgitas Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles