OTSEÜLEKANNE: "Viljandi Music Walk"

Egon Valdaru
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kell 16 esineb kunstikoolis ansambel Ouu

Sel nädalavahetusel korraldatava väikefestivali «Viljandi Music Walk» kontsertidest ja linna sünnipäevapeost saavad osa ka need, kel endal kohale minna pole võimalik, sest Sakala teeb koos Postimehe ja Kultuurikanaliga neljalt kontserdilt otseülekande.

Laupäevased ülekanded algavad kell 14, mil Lossi tänaval pakutakse Viljandi 733. sünnipäeva puhul torti ja tasuta kontserdiga astub üles räppar Tommy Cash.

Kell 16 võib meie digilehe vahendusel astuda Viljandi kunstikooli kõige suuremasse klassi, et elada kaasa psühhedeelsete mõjutustega maailma pop-rokki mängiva ansambli Ouu esinemisele. Kaks tundi hiljem saab Sakala vahendusel minna Viljandi kohvikusse, kus esineb nii indie-elektroonikat kui madalaid postrokiriffe pakkuv kodumaine Wolfredt. Kell 20 astub Viljandi ainukeses striptiisiklubis püünele räpikooslus 5miinust, mida samuti Sakala vahendusel näha saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles