Suusaklubi kutsub imitatsiooniga jooksuvõistlusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala suusaklubi treeneri Jaan Kallaku sõnul on IMM suusatajatele väike vaheldus, kuid see sobib väga hästi ka harrastajatele. Pilt on tehtud mullusel võistlusel.
Sakala suusaklubi treeneri Jaan Kallaku sõnul on IMM suusatajatele väike vaheldus, kuid see sobib väga hästi ka harrastajatele. Pilt on tehtud mullusel võistlusel. Foto: Marko Saarm

Viljandis tegutsev Sakala suusaklubi ootab laupäeval kõiki huvilisi lossimägedesse end proovile panema suusatehnika imitatsiooniga jooksuvõistlusel.

Tunamullu klubi eestvedamisel uuele elule turgutatud suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus ehk IMM saab Viljandi lossimägedes teoks kolmandat korda. Ürituse korraldajate kinnitust mööda oli suusatajate suviste treeningute lahutamatuks osaks olev imitatsioonijooks aastate eest võistluskalendris võrdlemisi tavapärane, ent seejärel vajus unustusehõlma. Seda tühimikku üritabki Sakala klubi täita.

Kolmas «Viljandi IMM» peetakse võistluskeskusega Teisel Kirsimäel ja esimene start antakse kell 11. Võistlusklassid on 12-aastastest täiskasvanuteni ning distantsi pikkus on eri gruppides poolteist kuni seitse kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles