Algas registreerimine Credit24 Rahvaliiga hooajaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Algas võistkondade registreerimine võrkpalli rahvaliiga turniirile.
Algas võistkondade registreerimine võrkpalli rahvaliiga turniirile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Credit24 Rahvaliiga turniiril täitub tänavu 15. tegutsemisaasta. Kolmapäevast saab ennast turniirile kirja panna ning hooaeg algab oktoobri lõpul.

Nagu möödunud hooajal selguvad tänavugi parimad naiste, meeste ja segavõistkondade arvestuses. «Eelmisel hooajal tehtud muudatus, kus korraldasime eraldi turniiri ka segavõistkondadele, tasus ennast igati ära. Osalenud võistkondade arv ja neilt saadud tagasiside oli meeldivalt positiivne, mis annab kindlust tänavu samuti kolm turniiri korraldada,» sõnas Credit24 Rahvaliiga projektijuht Mihkel Sagar.

Segavõistkonda kuulumine ei võta võrkpallisõpradelt võimalust mängida ka meeste või naiste arvestuses. Endiselt ei saa üks mängija olla aga enam kui ühe meeste- või naistevõistkonna nimekirjas. Nii naiste kui meeste seas on kolm ja segavõistkondade seas kaks tugevusgruppi.

Algaval hooajal on tehtud muudatus Credit24 Rahvaliiga finaalturniiri korralduslikus pooles. Kui varem on kõik võitjad selgunud ühel nädalavahetusel, siis nüüd selgitatakse paremaid kahes osas. Meeste ja naiste teise ja kolmanda tugevusgrupi ja segavõistkondade finaalturniir on ühel nädalavahetusel. Liiga üldvõitjate finaalturniiri peetakse mai algul koos linnade karikaturniiriga.

«Segavõistkondade lisandumisega muutus Credit24 Rahvaliiga finaalturniir väga mängurohkeks. Otsus sai tehtud, mõeldes sellele, et publik ja finaalturniiril osalevad pallurid saaksid otustavaid kohtumisi veidi rahulikumas tempos jälgida. Olen kindel, et liitumisest võidavad nii Credit24 Rahvaliiga finaalid kui linnade karikaturniir,» kõneles Mihkel Sagar.

Credit24 Rahvaliigasse saab registreeruda aadressil maia.volley.ee. Võistkondi saab kirja panna 10. oktoobrini.

Lisaks saavad Credit24 Rahvaliigas mängivad naised algaval hooajal veel ühe väljundi, sest kümneaastase vaheaja järel käivitub naiste esiliiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles