Üllata imelist õpetajat tänuvideoga!

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpetaja tahvli ees.
Õpetaja tahvli ees. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tartu ülikooli haridusteaduste instituut koos Eesti õpilasesinduste liiduga kutsub kõiki õppureid üles tunnustama oma lemmikõpetajat ning on selle tarvis algatanud ettevõtmise «Üllata imelist õpetajat tänuvideoga!».

Haridus- ja teadusministeeriumi andmetel oli eelmisel õppeaastal Eestis 24 693 õpetajat. Nende hulgas on kindlasti palju neid, kelle kohta võiks julgelt öelda, et nad on imelised. Kahjuks seda aga alati välja ei öelda. Seetõttu ongi kaks organistatsiooni pannud seljad kokku ning algatanud ettevõtmise, millega näidata õpetajale oma tänu ja seda, et neid hinnatakse ja armastatakse.

Algatuses osalemiseks on soovitav mõelda oma lemmikõpetajale, leida üles see, mis teeb temast Õpetaja suure algustähega, ja haarata videokaamera. Video imelisele õpetajale võiks olla kuni kaks minutit pikk ja jutustada sellest, miks just see õpetaja on eriline ning väärib suurt tunnustust.

Videote tegemiseks on aega septembri lõpuni. Valminud videod tuleks saata aadressil imelineopetaja@gmail.com. Palume hoida videod 5. oktoobrini saladuses, sest täpselt õpetajate päeval avaldame kõik saabunud videod Facebook lehele imelise õpetaja autahvlil.

Sellel lehel võib juba näha ühte näidisvideot, mis on õpetajale tehtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles