Sõjapõgenike vajadused selguvad

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainuke teada olev teenus, milleks linn võib sotsiaalministeeriumilt saadud toetust kasutada, on hambaravi. Sõjapõgenike iga pereliikme kohta on ette nähtud 3000 eurot ühekordset toetust, mille üle otsustab linnavalitsus.
Ainuke teada olev teenus, milleks linn võib sotsiaalministeeriumilt saadud toetust kasutada, on hambaravi. Sõjapõgenike iga pereliikme kohta on ette nähtud 3000 eurot ühekordset toetust, mille üle otsustab linnavalitsus. Foto: Elmo Riig

Sotsiaalministeerium andis Viljandile kuueliikmelise Süüria perekonna tarvis 18 000 eurot, mida saab kasutada nende toimetuleku ja kohanemise toetamiseks.

Toetus on ühekordne ja selle suurus on 3000 eurot inimese kohta. Selle kasutamise üle otsustab omavalitsus, praegusel juhul Viljandi sotsiaalamet.

Kuigi abilinnapea Janika Kivistik ütles, et on kuulnud hiljuti Viljandisse kolinud Süüria pere vajadusest hambaravi järele, soovitas ta pöörduda täpsemate küsimustega selle kohta, kuidas on plaanis raha kulutada, sotsiaalameti juhataja Livia Kase poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles