Tulevik pühkis Kalju duubliga Hiiu kunstmuru

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse esiliiga kolmes esimeses ringis Nõmme Kalju duublit skooridega 3:1, 6:1 ja 5:0 loputanud Viljandi Tulevik jätkas sama seeriat ka viimases ringis: reede õhtul Tallinnas Hiiu staadionil peetud kohtumises tuli 4:0 võit.

Häbi varasemate skooride ja meeleheide oma tabeliseisu pärast sundisid Kalju mitme põhiesinduse mängijaga tugevdatud reservmeeskonna juba kohtumise avasekunditest tormirünnakule. Väljaku peremehed tulistasid igast kahurist ja avapoolaja esimese paarikümne minuti jooksul käis pall koguni kolmel korral Tuleviku väravapostis. Teed nende vahele see aga ei leidnud. Nõmme meeskonna poolehoidjad kratsisid tribüünil pead: oli see nüüd Tuleviku sportlik õnn, Kalju käpardlikkus või väravapostide hea positsioonivalik?

Viljandi esindus vastas sellele turmtulele kaevikutaktika ja kahe väravaga. Esimene tabamus tuli seitsmendal minutil, kui vasakul äärel tegutsenud Indrek Ilves kiire kontrarünnaku lõpetuseks palli vastaste väravavahi nina eest postide vahele suunas. 18. minutil skooris peaga nurgalöögi olukorras keskkaitsja Gerdo Juhkam.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles