Üle kuue aasta kimavad Viljandis võrrid

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alles möödunud nädalavahetusel plärisesid võrrid Sürgaveres, kus oli eri klassides kohal üle 70 ratturi.
Alles möödunud nädalavahetusel plärisesid võrrid Sürgaveres, kus oli eri klassides kohal üle 70 ratturi. Foto: Marko Suurmägi

Viimati 2010. aasta kevadel Viljandis võrrivõistluse korraldanud huvikooli tehnikamaja juhendaja Tarmo Raba oli eile ametis jäähalli taguse trimmerdamisega, et koos Toomas Rabaga sinna pühapäevaks võistlusrada maha märkida.

Kui aastatetagune võrride võidusõit oli vanalinnas ja eeldas liikluse sulgemist, siis seekord kihutavad sääreväristajad Männimäe taga jäähalli ümbruses. Start ja finiš on jäähalli kõrval asfaltplatsil.

Tarmo Raba ei osanud öelda, kui palju võrrimehi ja -naisi kohale tuleb, sest see selgub alles viimasel hetkel. Kindel on aga see, et lisaks teistele on väljas nii Viljandi kui Abja tehnikaringi noored. Võistlus on Raba sõnul masinate putitamise kõrval hea väljund, kus ennast proovile panna, eriti veel, kui seda saab teha kodu lähedal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles