Tarvastu vald küsib kodanikelt nõusolekut

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu vallamaja
Tarvastu vallamaja Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tarvastu vallavolikogu on andnud nõusoleku ühinemisläbirääkimiste alustamiseks, et liituda Viljandi vallaga. Sellest tulenevalt korraldatakse Tarvastu vallas oktoobri algul rahvaküsitlus.

Küsitlusel saab osaleda kindlatel kuupäevadel ja aegadel kolmes valla asulas avatas jaoskonnas ning samuti saab seda teha elektrooniliselt.

Hääletada saavad kõik vallakodanikud alates 16. eluaastast. Isikud, kes tervislikel või muudel olulistel põhjustel soovivad hääletada kodus, peavad esitama taotluse e-kirja teel tarvastu@tarvastu.ee valla kantseleisse või tuues selle hääletuspunkti hiljemalt 9. oktoobri kella 14-ks.

Elektrooniliselt saavad Tarvastu valla kodanikud oma arvamust avaldada aadressil haldusreform.viljandivald.ee alates 3. oktoobil kella 8 kuni 5. oktoobril kella 20.

Küsitluse tegemiseks on 6. oktoobril kella 10–18 avatud jaoskond Suislepa mõisas, 7. oktoobril kella 10–18  Kärstna mõisas ning 9. oktoobril kella 9–17  Mustla rahvamajas.

Kodanike küsimustele vastavad ametnikud telefonil 435 1810.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles