Autokeskuse müügikuulutus kutsub tegema puidutöökoda või vaibavabrikut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siller Auto omanik Ervin Juht müüb praeguse autokeskuse hoonet.
Siller Auto omanik Ervin Juht müüb praeguse autokeskuse hoonet. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kinnisvaraportaalis kv.ee on müügis kümme aastat tagasi Suur-Kaare tänaval valminud hoone, kus praegu tegutseb Silleri autokeskus. 740 000 euroga saab osta terviklahendusega hoone, kus pole vaja teha muud kui seadme pistik vooluvõrku ühendada ja tööle hakata.

Sakala kirjutas juba kuus aastat tagasi, et nüüdseks tosin aastat tagasi Uuelt tänavalt Suur-Kaare tänavale kolinud Siller kavatseb asukohta vahetada ja on algatanud Tallinna tänav 99-a krundi detaiplaneeringu. Tänavu suvel andis linnavalitsus sinna ka ehitusloa. 

Osaühingu Siller Auto juhataja Ervin Juht on öelnud, vajadus asupaika vahetada tuleneb eelkõige sellest, et autotootjad seavad esindustele järjest rangemaid nõudmisi, mida praeguses Paalalinnas asuvas keskuses pole võimalik täita. Näiteks peab salong asuma käidavas kohas.

Silleri praeguse hoone kogupind on 1975 ruutmeetrit. Hoones asub 400-ruutmeetrine klienditeenindussalong, töökojad, kontor, laod ning puhke- ja riietusruum. Siseplaneeringut on müügikuulutuse info kohaselt võimalik vaheseinte eemaldamise või lisamisega muuta. 740 000 euroga müügis olevas majas on ka 12 kaameraga videovalve süsteem.

«Tegemist on soodsa terviklahendusega, kus teoreetiliselt pole vaja enam muud teha kui oma seadme pistik vooluvõrku ühendada ja kohe tööle hakata, on see siis puidutöökoda või vaibavabrik,» seisab kuulutuses.

Siller Auto tulevase hoone arhitekt on linnavalitsuse peaarhitekt Olav Remmelkoor. Uus autoesindus tuleb ühekorruseline ning suure klaasfassaadiga, müügisalong on avatud Tallinna tänava poole. Erinevalt teistest samasugustest hoonetest saab töökoda suured aknad, nii et töö käiku on võimalik väljast jälgida. Hoone kasulik pind on 2296,9 ruutmeetrit. Seaduse kohaselt kehtib ehitusluba viis aastat, mis tähendab, et selle aja jooksul peab ehitamist alustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles