Ministeerium kutsub tunnustama noortevaldkonna tegijaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haridus- ja teadusministeerium kuulutab välja noortevaldkonna tunnustamise konkursi, et tõsta esile noorsootöösse panustanud ja valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning mõjukamaid algatusi nii kohalikul, üleriigilisel kui rahvusvahelisel tasandil.

Noorteosakonna juhataja Reelika Ojakivi rõhutas, et noortevaldkonnas tegutsevad inimesed teevad tähtsat ja tänuväärset tööd. «Just pühendunud noorsootöötaja võib olla see, kes aitab noorel leida oma tee ja kutsumuse,» ütles Ojakivi.

Tunnustuskonkursile saab esitada kandidaate 11 kategoorias: aasta noorsootöötaja, aasta huvikool, aasta noortekeskus, aasta noorteühing, aasta osaluskogu, aasta noortemalev, aasta noortelaager, aasta kohalik omavalitsus, aasta noortevaldkonna sõber/toetaja, aasta sündmus / algatus / koostöö noorsootöös, pikaajaline panus noortevaldkonda.

Kandidaatide esitamise tähtaeg on 1. november. Kandidaatide esitamise vormid on kättesaadavad Eesti noorsootöö keskuse veebilehel.

Kandidaate võivad esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud, sealhulgas üleriigilised noorte- ja noorsooühingud, katusorganisatsioonid, koolid, omavalitsused ja maavalitsused.

Lõpliku ettepaneku kandidaatide riiklikuks tunnustamiseks teeb haridus- ja teadusministrile Eesti noorsootöö keskuse moodustatud tunnustuskomisjon, kuhu kuuluvad ka noorte esindajad.

Tunnustusauhinnad antakse kätte järgmise aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles