Sakala läks üle uuele veebiplatvormile

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja näeb seda, kas ta on sisse logitud, Sakala veebiküljel ülevalt parempoolsest nurgas.
Lugeja näeb seda, kas ta on sisse logitud, Sakala veebiküljel ülevalt parempoolsest nurgas. Foto: Kuvatõmmis

Täna kell 7 võttis Sakala kasutusele uue, paremaid kajastusvõimalusi pakkuva veebiplatvormi. Esialgu üleminekuga tekkinud vead peaksid olema praeguseks kõrvaldatud.

Uus veebileht on tänapäevasema kujundusega ning võimaldab kasutada rohkem interaktiivseid kajastusviise. Tellijad pääsevad tasulise sisuni oma seniste e-posti aadresside ja salasõnadega.

Sisselogimise link «Sisene» on näha üleval, menüüriba paremas nurgas. Sisseloginud kasutajale kuvatakse seal tema profiilipilti.

Lugeja näeb seda, kas ta on sisse logitud, Sakala veebiküljel ülevalt parempoolsest nurgas.
Lugeja näeb seda, kas ta on sisse logitud, Sakala veebiküljel ülevalt parempoolsest nurgas. Foto: Kuvatõmmis

Kõige suurem muudatus ongi lugejale esmase sisselogimise ahel: «Sisene» lingil klõpsanud kasutaja suunatakse Postimees Grupi ühtsesse keskkonda, kus on võimalik siduda oma kontoga erinevaid lehetellimusi, muuta profiili andmeid, osta päevapiletit jne. Salasõna unustanud tellija saab uue küsida, vajutades lingile «Unustasin salasõna?» – see saadetakse siis tema tellimusega seotud e-posti aadressile.

Postimees Grupi sisselogimiskeskkond
Postimees Grupi sisselogimiskeskkond Foto: Kuvatõmmis

Kui sisselogimise järel on tasulised artiklid endiselt udused, tuleks vajutada nupule «Paberlehe tellijale tasuta». Seejärel tuleb sisestada tellija nimi ja postiindeks, et oma konto tellimusega siduda.

Foto: Kuvatõmmis

Kui tellija eeltoodud sammude läbimise järel siiski tasulist osa lugema ei pääse, palume ühendust võtta meie klienditeenindusega telefonil 666 2525 või meilitsi andra.tetsmann@ajaleht.ee.

Sakala palub viperuste pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles