Purjus mees mõtles koduõuele automaatidega ründajad

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast üsna suures koguses alkoholi tarvitamist hakkas Viljandi valla mees endale koduõuel automaatidega mehi ette kujutama ning otsustas proovida, kuidas toimiks sellisel juhul turvafirma. Nüüd ootab meest tõenäoliselt päris soolane trahv nii politseilt kui turvafirmalt.
Pärast üsna suures koguses alkoholi tarvitamist hakkas Viljandi valla mees endale koduõuel automaatidega mehi ette kujutama ning otsustas proovida, kuidas toimiks sellisel juhul turvafirma. Nüüd ootab meest tõenäoliselt päris soolane trahv nii politseilt kui turvafirmalt. Foto: shutterstock.com

Ühel purjutanud Viljandi valla mehel tuli pühapäeval mõte proovida, kui hästi töötab talle teenust pakkuv turvafirma, kuid tema väljamõeldis koduõuel sibavatest ründajatest ja automaadivalangutest põhjustas häire ka politseis.

Pühapäeva õhtul sai politsei Securitase turvafirma patrullilt telefonikõne, et vajab abi Viljandi vallas, sest turvajatele tulnud teate järgi rünnatakse seal üht peret. Securitasega ühendust võtnud mees olevat teatanud, et tema koduhoovis on kaks Kalašnikovi automaatidega meest avanud tule. Esialgse info kohaselt polevat keegi viga saanud.

Politsei reageeris kõigi jõududega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles