Kitzbergi gümnaasiumi spordisaali ehitustööd lükkusid kevadesse

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui läinudkevadiste plaanide järgi pidid Kitzbergi gümnaasiumi ujula ja spordikompleks veel enne käesoleva aasta lõppu rekonstrueeritud saama, siis praeguseks on tööde algus lükatud tulevase aasta aprilli lõppu.

«Ehitus lükkus edasi seepärast, et projekteerimise protsess läks pikemaks, kui plaanisime,» põhjendas gümnaasiumi direktor Jaak Israel. Ta rääkis, et ettevalmistustööde käigus on üllatusena tulnud maa alt välja vanu juhtmeid ja torusid. «Korralikke plaane ju ei ole – nõukogude ajal ehitatud objekt.»

Ehitus oleks võinud alata augustis, kuid siis oleks selle alla läinud üle poole õppeaastast. «Me ei tahtnud, et lapsed jääksid oma spordiruumidest ilma,» kõneles direktor ning lisas, et midagi hullu ei juhtu, kui alustatakse järgmisel aastal. «Nüüd saame seda protsessi ka rahulikumalt teha ja leida ehitaja kõige parema pakkumisega. Aprilli lõpp on tööde alguseks hea aeg, sest siis lähevad lapsed oma tundide ja treeningutega õue ning ujula suletakse suveks nagunii.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles