Parima hinna leiab kodust väljumata

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik kolm hinnavõrdlusele spetsialiseerunud platvormi on kasutajasõbralikud ja informatiivsed.
Kõik kolm hinnavõrdlusele spetsialiseerunud platvormi on kasutajasõbralikud ja informatiivsed. Foto: Kuvatõmmis

Kujutage ette, et teid ootab ees korteriremont. Üsna tõenäoline on, et veedate sellele eelnevad päevad mööda ehituspoode sahmides. Et tapeedi toonid klapiksid mööbliga, et laevärvi liiter tuleks võimalikult soodne ja et kataloogist silma hakanud parketti ei tuleks oodata pool kuud.

Paljudel juhtudel peabki kaupa käes hoidma ja oma silmaga nägema, et kindel tunne tekiks. Samas kui mõelda toidukraamile, siis teame, et piimapakis on piim, sprotikonservis sprotid ja õllepudeli korgi all õlu. Ja tõepoolest ei viitsi pärast rasket tööpäeva kõiki linna selvekauplusi läbi sõita, et korv mõned sendid odavamalt täidetud saaks.

Kui päris aus olla, ega peagi. Internetiajastul on võimalik aina rohkem asjatoimetusi ära ajada arvutiekraani eest lahkumata. Nii on lood ka soodsate kaupade väljaraalimisega. Abimeheks sellistel puhkudel on kõikvõimalikud hinnavõrdluste veebiküljed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles