Õnnelik lõpp säästis meestele punkti

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC sai neljapäeval tänavuste meistrivõistluste esimese viigi. Järgmises mängus astub meeskond kodupubliku ette, võõrustades eeloleval kolmapäeval SK Tapa esindust. Pildil on neljapäeval jõuliselt ja efektiivselt kaitseliinis tegutsenud ning selle eest ka treenerilt tunnustust teeninud Marko Peterson.
Viljandi HC sai neljapäeval tänavuste meistrivõistluste esimese viigi. Järgmises mängus astub meeskond kodupubliku ette, võõrustades eeloleval kolmapäeval SK Tapa esindust. Pildil on neljapäeval jõuliselt ja efektiivselt kaitseliinis tegutsenud ning selle eest ka treenerilt tunnustust teeninud Marko Peterson. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viis sekundit enne lõpuvilet päädis Viljandi HC rünnak väravaga. See päästis meeskonna kaotusest ja säästis ühe tabelipunkti.

Neljapäeval Harjumaal Viimsi spordihoones meistriliiga hooaja 12. kohtumise pidanud Viljandi käsipallimeeskond oli tänavuse hooaja suurima konkurendi, Chocolate Boysi / Viimsi vastu mängides hädas: ta ei suutnud visata väravaid ega saanud pidama kaitseliini.

Kogu kohtumise vältel tagaajaja osas olnud viljandlased jäid avapoolaja järel 14:16 kaotusseisu ja jõudsid viigini just enne lõpuvilet.

Viljandi HC mängija Marko Koksi sõnul polnud meeskonna esitus küll kiita, aga ta tõdes, et vastane oli tugev. «Tegu oli võrdsete kohtumisega,» lausus Koks.

Igalt poolt kärises veidi

Kui hooaja esimeses Viljandi HC ja Chocolate Boysi vastasseisus olid viljandlased viimase minuti tabamusega pööranud mängu endi kasuks, siis seekord suutsid nad samasuguses olukorras vältida kaotust.

Marko Koksi sõnul on Ain Pinnoneni juhendatav meeskond hooaja edenedes üha paremini mänginud ja saanud ka täiendust. «Veidi suuremaks kärises vahe vaid teises, Viljandis peetud kohtumises,» meenutas Koks.

Nagu kirjutas Viljandi HC kodulehel Mihkel Jürisson, mõjus neljapäeval viimasel hetkel väljavõideldud viik moraalselt võiduna.

Viljandi meeskonna juhendaja Lembit Nelke sõnul polnud mängupilt Viimsis küll kiita, kuid otseseid etteheiteid polnud tal põhjust teha kellelegi. «Veidi kärises meie mäng igalt poolt,» lausus ta, ent lisas, et kaitseliinis oli siiski koht, mis pidas kaljukindlalt.  

«Suurepärast tööd tegi neljapäeval kaitses Marko Peterson, » tunnustas Nelke kogenud mängumeest.

Viljandi HC ja Chocolate Boysi hooaja kolmandas mängus oli kümne tabamusega viljandlaste suurim väravakütt Kristo Voika. Marko Koks ja Kristjan Koovit viskasid viis, Ott Varik neli ja Vitali Vorobjov kaks väravat ning Robert Lõpp viskas ühe.

Kolmapäeval on kodumäng

Eesti meeste käsipalli meistriliigas käib põhiturniiri kolmas ring ning pärast selle teist vooru hoiab Viljandi HC turniiritabelis Kehra ja Serviti järel endiselt kolmandat kohta. Viljandlaste edu lähima jälitaja, Chocolate Boys / Viimsi ees on ühepunktine.

Päev varem asetleidnud mängude voorus teenisid võidulisa favoriidid HC Kehra ja Põlva Serviti. Kehra alistas kodus 32:30 SK Tapa, Serviti oli Mesikäpa hallis 33:22 üle Aruküla / HC Tallasest.

Käsipalli meistriliigas jätkuvad mängud eeloleval nädalal. Viljandi HC võtab kolmapäeval, 9. veebruaril koduses spordihoones vastu SK Tapa. Kohtumine algab kell 19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles