«Koolitantsule» tuleb rohkem truppe

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve stuudio noored esitasid eelmisel aastal tantsu «Pänd». Eeloleval pühapäeval astuvad selle stuudio tantsijad üles kuue etteastega.
Eve stuudio noored esitasid eelmisel aastal tantsu «Pänd». Eeloleval pühapäeval astuvad selle stuudio tantsijad üles kuue etteastega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval leiab Ugalas aset tänavune «Koolitantsu» festivali Viljandimaa eelvoor, kus on kavas tunduvalt rohkem etteasteid kui möödunud aastal.

Kui mullu astus Viljandimaa tantsupäeval üles seitse truppi 21 tantsuga, siis sel aastal näitab festivalil oma oskusi 12 truppi, kes esitavad 27 kava.

Koolitantsu Viljandimaa korraldaja Anu Sööt avaldas heameelt selle üle, et pärast väiksema osavõtuga aastaid on festivalil osalejate arv suurenenud ning huvi selle ürituse vastu püsib.

«Vahepeal oli tunne, et Viljandimaa tantsupäev kuivab kokku, sest osalejaid jäi järjest vähemaks, aga sel aastal on tekkinud uus tõus,» rõõmustas ta.

Pühapäeval käib Ugala lavalt läbi 286 tantsijat, kellest 14 on poisid. Esitatakse viis lastetantsu, kuus vabatantsu, neli estraaditantsu, üks Eesti-teemaline tants, kuus show-tantsu ning viis tänavatantsu. Esindatud on kõik vanuseklassid peale mudilaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles