Karksi-Nuia koolitüdruk nihutas riigi rekordit (1)

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuia tüdruk Gedly Tugi (tagumine) püstitas augustis kaks Eesti B-klassi odaviskerekordit. Tema senine parim 400-grammise vahendiga visatud kaar ulatus 53 meetri 64 sentimeetrini. Treener Mikk-Mihkel Arro sõnul tuleb noores eas treeningutel mitmekülgne olla. Pilt on tehtud tänavu kevadel. Jooksu lähteasendis on Gedly Tugi kõrval tema treeningukaaslane Heidy Bergštein.
Karksi-Nuia tüdruk Gedly Tugi (tagumine) püstitas augustis kaks Eesti B-klassi odaviskerekordit. Tema senine parim 400-grammise vahendiga visatud kaar ulatus 53 meetri 64 sentimeetrini. Treener Mikk-Mihkel Arro sõnul tuleb noores eas treeningutel mitmekülgne olla. Pilt on tehtud tänavu kevadel. Jooksu lähteasendis on Gedly Tugi kõrval tema treeningukaaslane Heidy Bergštein. Foto: Elmo Riig

Karksi-Nuia spordikooli kergejõustiklane Gedly Tugi värskendas nädala jooksul kaks korda Eesti noorte rekordit. Tema juhendaja Mikk-Mihkel Arro sõnul annab aeg arutust, kas talendikast tüdrukust saab odaviskaja või leiab ta väljundi mõnel muul alal.

Homme oma 15. sünnipäeva tähistav Gedly Tugi viskas augustis Karksi-Nuia mängudel tütarlaste B-klassi 400-grammist oda 50 meetrit 73 sentimeetrit. Tookord Eesti omaealiste rekordi vaid ühe sentimeetriga ületanud tüdruk tõestas nädal hiljem, et hea tulemus ei tulnud koduväljaku toel ja juhuslikult. Renoveeritud Pärnu staadioni avavõistlusele kutsutud sportlane tegi seal uueks Eesti omaealiste rekordiks 53.64.

Karksi valla kergjõustiklasi treenivale Mikk-Mihkel Arrole ei tulnud tulemus üllatusena, kuid ta kinnitas, et peaaegu kolme meetrini küündiv parandus on märkimist väärt ja loomulikult suurepärane.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles