Meeskond mängis võõrsil viiki

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ülar Mändmets

Neljapäeval Harjumaal oma meistriliiga hooaja 12. kohtumise pidanud Viljandi käsipallimeeskond naasis koju viigipunktiga.
 


Viimsi spordihoones Viimsi / Chocolate Boysiga mänginud Viljandi HC jäi avapoolaja järel kahe punktiga 14:16 kaotusseisu, ent vahetult enne kohtumise lõpuvilet visatud väravaga suutis ta enesele turniiritabelisse säästa viigipunkti.

Kogu kohtumise tagaajaja osas olnud viljandlaste suurim väravakütt oli kümne tabamusega Kristo Voika. Marko Koks ja Kristjan Koovit viskasid viis, Ott Varik neli ja Vitali Vorobjov kaks väravat ning Robert Lõpp ühe värava.

Eesti meeste käsipalli meistriliigas on käimas põhiturniiri kolmas ring ning pärast selle teist vooru hoiab Viljandi HC turniiritabelis endiselt Kehra ja Serviti järel kolmandat kohta. Viljandlaste edu lähima jälitaja Viimsi / Chocolate Boysi ees on minimaalne ehk ühepunktine.

Päev varem aset leidnud liiga mängudevoorus teenisid võidulisa favoriidid HC Kehra ja Põlva Serviti. Kehra alistas kodus 32:30 SK Tapa, Serviti oli Mesikäpa hallis 33:22 üle Aruküla / HC Tallasest.

Käsipalli meistriliigas jätkuvad mängud eeloleval nädalal, Viljandi HC võtab kolmapäeval, 9. veebruaril koduses spordihoones vastu SK Tapa. Kohtumine algab kell 19.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles