Püksi peidetud sardell tõi tingimisi vangistuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kohus karistas tingimisi vangistusega 34-aastast meest, kes oli turvamehele vahele jäänud 1 euro 19 senti maksva kauba vargusega.

Aleksei sooritas kõnealuse kuriteo käesoleva aasta 29. veebruaril, kui peitis Centrumi Selveris pükstesse valmistoidu «Suitsusardell mulgikapsa ja kartuliga» ja püüdis sellega kassast maksmata mööduda. Vargus jäi siiski lõpule viimata, sest turvamehed pidasid pikanäpumehe kinni.

Suhteliselt karmi karistuseni jõudis varemgi kriminaalkorras karistatud Aleksei alles kolmandal katsel. Nimelt karistas politsei teda mullu detsembris väheväärtusliku asja vastu sooritatud varavastase süüteo katse eest 40-eurose trahviga ning tänavu 18. veebruaril määras kohus sama teo eest 10-päevase aresti. Et kolmandal korral kvalifitseerus tegu juba süstemaatiliseks varguseks, muutus ka karistus kraad kangemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles