Püssikuulist vigastatud kass on loomakliiniku tavaline patsient

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui juhuslik leidja aastase Titi U eelmise nädala lõpul Männimäe loomakliinikusse toimetas, oli kassi tagumine kehapool halvatud. Röntgenipildilt selgus karm tõde: loomakese kehas oli kaks õhupüssikuuli (tähistatud punase ringiga) ning üks neist oli purustanud selgroolüli.
Kui juhuslik leidja aastase Titi U eelmise nädala lõpul Männimäe loomakliinikusse toimetas, oli kassi tagumine kehapool halvatud. Röntgenipildilt selgus karm tõde: loomakese kehas oli kaks õhupüssikuuli (tähistatud punase ringiga) ning üks neist oli purustanud selgroolüli. Foto: Varjupaik/Männimäe loomakliinik

Musta-pruunitriibulise kasuka ja valgete käppadega kassineiu Titi U kolis eelmisel nädalal Viljandis Põllu tänaval elava disaineri Liisi Joala korterisse, sest tema senine pere oli asunud elama välismaale ega saanud looma kaasa võtta. Paraku ei saanud loomake uues kodus õnnelikku põlve nautida.

Kui Joala eelmise reede hommikul kodust lahkus, jättis ta harjumuspäraselt teise korruse akna paokile ega osanud aimata, et Titi U sealtkaudu omal volil linnatiirule lipsab. Nähtavasti polnud kass uues elupaigas veel kohanenud ning tundis vastupandamatut kihku oma eelmist kodu otsima minna. See jalutuskäik jäi tundmatu jõhkardi süül talle viimaseks.

Purustatud selgroog

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles