Kristo Järve: sai pisut Tallasega rabistatud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kõige kogenuma mängija Kristo Järve sõnul ei suutnud võistkond hooaja esimeses ametlikus kohtumises oma oskusi veel realiseerida, kuid hooaja edenedes meeste koostöö kindlasti paraneb.
Viljandi HC kõige kogenuma mängija Kristo Järve sõnul ei suutnud võistkond hooaja esimeses ametlikus kohtumises oma oskusi veel realiseerida, kuid hooaja edenedes meeste koostöö kindlasti paraneb. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval kodusaalis Eesti käsipallimeistrivõistlusi alustanud mulluste tiitlivõistluste hõbemedalistil Viljandi HC-l liiga uustulnuka HC Tallase alistamisega suuri raskusi polnud ja mäng lõppes 26:21.

Viljandi esinduse pikima staažiga mängija ja ühtlasi abitreener, 38-aastane Kristo Järve nentis, et mäng polnud ilus, kuid meeskond suutis väljakul toimuvat vajalikul määral kontrollida. Seda, et hooaja esimesest liigamängust käsipalliõpikuväärilist peatükki kirjutada ei kannata, oli tema sõnul arvata.

«Sai pisut rabistatud,» võttis Kristo Järve kohtumise kokku. «Tahtmist oli meestel liiga palju. Sellega kaasneb väljakul palju mõtlematut tegutsemist ja lahmimist.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles