Rahavõtjate nappuse tõttu kaotas pank kesklinnast automaadi

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB viis oma Tartu tänava sularahaautomaadi minema, põhjendades seda asjaoluga, et selle kasutus on kahanenud.
SEB viis oma Tartu tänava sularahaautomaadi minema, põhjendades seda asjaoluga, et selle kasutus on kahanenud. Foto: Elmo Riig

Kui SEB kliendid olid seni harjunud Viljandi kesklinnas sularaha välja võtma Grand Hoteli eeskojas paiknevast sularahaautomaadist, siis enam seda teha ei saa. Seal, kus asus varem automaat, haigutab nüüd tühjus. 

Automaat viidi ära, sest selle kasutamine oli vähenenud. SEB lõuna regiooni juht Indrek Lass ütles, et nad arendavad sularahaautomaatide võrgustikku kogukonnapõhiselt, mis tähendab, et on analüüsitud klientide finantskäitumist ja automaatide kasutamise aktiivsust. «Viimastel aastatel on Viljandis nagu kogu Eestis klientide sularahavajadus vähenenud ning seetõttu on sularahaautomaatide kasutamine märkimisväärselt vähenenud,» selgitas ta.

Viljandisse on praeguseks alles jäänud kuus sularahaautomaati ning kliendid, kes seni kasutasid Viljandis Tartu tänav 11 ehk Grand Hotel Viljandi eeskojas asunud automaati, võiksid Lassi sõnul edaspidi kasutada 400 meetrit eemal SEB kontori juures asuvat sularahaautomaati, mis on avatud ööpäev läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles