Palgasumma leidub vaid vähestes tööpakkumistes

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Eesti riik otsiks endale uut presidenti töökuulutuse abil ning oleks valmis seejuures ausalt välja tooma värvatava ametipalga, siis võiks see välja näha umbes selline.
Kui Eesti riik otsiks endale uut presidenti töökuulutuse abil ning oleks valmis seejuures ausalt välja tooma värvatava ametipalga, siis võiks see välja näha umbes selline. Foto: Sakala

Olgugi et mõned kohalikud poliitikud ja edukamad ettevõtjad on kutsunud Viljandimaa firmasid üles julgemalt töökuulutustes pakutavate ametikohtade palgataset avalikustama, ei ole seni selles vallas märkimisväärset muutust aset leidnud.

Eesti tuntumad värbamisportaalid CV Keskus ja CV-Online vahendasid käesoleva nädala algul kahe peale kokku 64 Viljandimaa töökuulutust. Pakutav kuupalk või tunnitasu oli välja toodud neist vaid kümne juures.

Nii näiteks võis teada saada, et aktsiaselts Eesti Pagar otsib pakendajat, kes oleks valmis töötama tunnitasuga 3.50–4 eurot. Gaasifirma Airok pakkus ühtaegu tööd täitejaama töölisele ja balloonide käitlejale ning märkis seejuures, et on mõlemale valmis maksma vähemalt 900-eurost kuupalka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles