Pagulastele otsitakse tugiisikuid (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mittetulundusühing Eesti Pagulasabi kuulutas välja konkursi, et leida uusi vabatahtlikke pagulaste tugiisikuid Tartu-, Viljandi-, Jõgeva-, Järva-, Põlva-, Võru- ja Valgamaale.

«Viljandimaale sobiv kandidaat võiks ikka kas Viljandis või selle lähiümbruses elada, aga me tahame, et kogu Eesti oleks kaetud,» rääkis mittetulundusühingu tugiisikute koordinaator Marion Tamberg. «Lõuna-Eestis tegutseb tugiisikuid praegu vähem, sellepärast me uue üleskutse tegimegi.»

Lisaks Kesk- või Lõuna-Eestis elamisele on kandideerimisel eelduseks tahe aidata Eestisse jõudnud rahvusvahelise kaitse saajaid ning panustada vähemalt viis tundi nädalas tugiisikutöösse. Kandidaadilt oodatakse mõne levinud võõrkeele, näiteks inglise, vene, prantsuse või araabia keele oskust, kasuks tuleb ka varasem kokkupuude sotsiaaltöö või sihtrühmaga.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles