Cleveron otsib korraga 20 töötajat (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveroni uudset pakirobotit saavad viljandlased näha Uku keskuse taga. Pildil on ettevõtte teenindusjuht Kaur Ojakivi (vasakul) ja juht Arno Kütt.
Cleveroni uudset pakirobotit saavad viljandlased näha Uku keskuse taga. Pildil on ettevõtte teenindusjuht Kaur Ojakivi (vasakul) ja juht Arno Kütt. Foto: Elmo Riig

Viljandis tegutsev poolesaja töötajaga pakirobotite tootja Cleveron asus korraga otsima kahtkümmet uut töötajat, et olla valmis roboteid müüma Põhja-Ameerikasse.

«Laienemine on seotud positiivsete arengutega Ameerikas, aga konfidentsiaalsuslepingute tõttu ei saa me sellest lähemalt rääkida,» lausus Cleveroni asutaja ja juht Arno Kütt. Ettevõtte kodulehel on 20 tööpakkumist ning ettevõttel on vaja nii valdkondade juhte kui tippspetsialiste. «Me vajame neid, kes otsivad väljakutseid, mitte lihtsalt palgatööd,» selgitas Kütt. «Seetõttu tuleb uusi inimesi otsida nii Viljandist kui kaugemalt.»

Töökoht on uutel töötajatel aga Viljandis, kus asuvad ettevõtte kontor ja tootmisbaas.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles