Viljandi linn asus korraliku tee eest võitlejate poolele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuiva ilmaga tolmab Viljandist Metskülla viiv tee päris palju, sest seal on pidevalt liiklejaid. Seda teed on maanteeamet lubanud tolmuvabaks muuta ja siis on jälle lubadusest taandutud.
Kuiva ilmaga tolmab Viljandist Metskülla viiv tee päris palju, sest seal on pidevalt liiklejaid. Seda teed on maanteeamet lubanud tolmuvabaks muuta ja siis on jälle lubadusest taandutud. Foto: Elmo Riig

Kehvas seisus Metsküla tee remondi eest võitlejad eesotsas Suure-Jaani vallavanemaga saatsid juba kevadel maanteeametile pöördumise, kus märgiti, et Viljandi–Metsküla tee kehv seisund on Viljandi ja Suure-Jaani valla elanike ning kinnistute omanike pidev aruteluteema.

Asjaosalised avaldasid siis oma rahulolematust ja leidsid, et periooditi tolmav, porine ja auklik tee vajab remonti ja tolmuvaba katet. 

Kirja lõpus paluti maanteeameti peadirektorit, et ta veel kord vaataks üle tänavused tööplaanid ja lülitaks kavva Viljandi–Metsküla tee tolmuvaba katte ehitamise. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles