Jalgpallurite järveäärne mänguplats lõigati lahti

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal olid G-floorsi mehed kunstmuruväljakul, mõõtsid platsi ning Marti Pärna seadis paika teemantkettaga lõikuri, mis pidi kunstmuruvaiba ribadeks lõikama, et seda saaks siis kokku rullima hakata.
Eile pärastlõunal olid G-floorsi mehed kunstmuruväljakul, mõõtsid platsi ning Marti Pärna seadis paika teemantkettaga lõikuri, mis pidi kunstmuruvaiba ribadeks lõikama, et seda saaks siis kokku rullima hakata. Foto: Marko Saarm

Eile pärastlõunal algas Viljandi järve äärse kunstmuruväljaku renoveerimine ning kõigepealt võetakse üles selle roheline kate.

«Nad hakkavad vaipa lahti lõikama ja kokku rullima,» ütles Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson. Ta rääkis, et selle töö peale peaks minema kaks päeva ja kolmapäeval peaksid algama põhja uuendamine, äärekivide koristamine ja kõik muud põhjatööd.

Jürisson tõdes, et praegu on ka viimane aeg renoveerimisega algust teha, sest see vajab kuiva ilma. Varem ei saanud aga alustada, sest hanked ja ettevalmistused võtsid aega. «Oli lepingute sõlmimist ja volikogu otsust oli vaja, aga juulis volikogu puhkas,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles