Tulevik alistas karikasarjas meistriliiga meeskonna

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeva õhtul Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpallikarikavõistluste kolmanda ringi kohtumisel alistas Viljandi Tulevik Kristen Kähri väravast 1:0 Premium-liiga keskmike sekka kuuluva Sillamäe Kalevi.

Eelmisel nädalal meistriliiga liidri Tallinna Infonetiga väärt viigi teinud Sillamäe Kalev tuli Viljandisse amatööride vastu rutiinset võitu vormistama. Seda ennustust toetas peale liigade tasemevahest tuleneva eeldatava ebavõrdsuse ka möödunud hooaja statistika: mullu, kui Tulevik ja Kalev veel mõlemad meistriliigas mängisid, kaotas Tulevik kõik neli omavahelist mängu.

Viljandi meeskonna peatreener Aivar Lillevere, kes on läbi aastate edu ja tuntust saavutanud eelkõige kaitsva taktika spetsialistina, sai esiliigas tänavu asetleidnud pallivaldamise kõrval nüüd viimaks orkestreerida täiesti teistsugust mängujoonist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles