Sakala teine pudelikiri leiti üles

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm tänavust pudelikirja enne teekonna algust 12. aprillil Rannu-Jõesuus Viljandi ja Tartu maantee vanal sillal Suure Emajõe alguses.
Kolm tänavust pudelikirja enne teekonna algust 12. aprillil Rannu-Jõesuus Viljandi ja Tartu maantee vanal sillal Suure Emajõe alguses. Foto: Marko Saarm

Tänavu kevadel Emajõkke visatud kolmest pudelikirjast on nüüd kaks kätte saadud, mõlemal korral sattus leiule kalastaja.

Ajakirjandusliku eksperimendi korras heitis Sakala meeskond 12. aprillil Viljandi ja Tartu maantee vanalt sillalt Suure Emajõe suudmesse kolm pudelikirja.

Nagu Sakala on kirjutanud, leidis esimese kirja Elvas elav ja kalastama läinud Aivar Leimann oma sõnul neli-viis kilomeetrit sillast allavoolu, kui mõõta teekonna pikkust käänulist jõge arvestades. Ta sattus pudelile juuni esimestel päevadel, see lebas kaldal poolteise meetri kaugusel jõest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles