Teetöö tõttu kaks kuud klientideta olnud poodnik on tulemusega rahul

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaksali tänaval on sõiduteele asfalt maha pandud ja liiklus autodele avatud, kuid kõnniteekivide ladumine oli eile veel täies hoos. Tee-ehituse lõpuni jääb paar kuud.
Vaksali tänaval on sõiduteele asfalt maha pandud ja liiklus autodele avatud, kuid kõnniteekivide ladumine oli eile veel täies hoos. Tee-ehituse lõpuni jääb paar kuud. Foto: Marko Saarm

Kaks kuud peaaegu ilma käibeta läbi ajanud Josifi Autokaupade poe omanik Alari Kons tunnistas reedel värskelt liikluseks avatud Vaksali tänavat vaadates, et selle nimel oli mõtet ohvrit tuua.

«Tulemus on suurepärane,» tunnistas Kons. 

Tavapäraselt kõnnib ta tööle jala ning viimasel ajal on ta sunnitud tõdema, et tema kauplus on tõenäoliselt tänava kõige koledam hoone. Et töö käigus võeti maja kõrvalt maha suured puud, paistab see kaugele. Maja seina äärest kadusid suur tamm ja veel suurem pappel, mis 1950. aastate algul olid sinna istutatud Jossif Stalini auks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles