Kildu keskuse peremehe tool oli tühi ja telefon ei vastanud

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal on nüüd ametis Kildu endises koolimajas, mille omanikuks ta kevadel 50 000 euro eest sai. Ta on jõudnud sisse seada kontoriruumi, kus veel eile hommikulgi oma laua taga istus.
Priit Toobal on nüüd ametis Kildu endises koolimajas, mille omanikuks ta kevadel 50 000 euro eest sai. Ta on jõudnud sisse seada kontoriruumi, kus veel eile hommikulgi oma laua taga istus. Foto: Elmo Riig

Kui Sakala eile endisesse Kildu koolimajja jõudis, oli Priit Toobal sealt juba lahkunud. Tõenäosus just sealt leida Keskerakonna endine peasekretär, kes oli erakonna nimel väljastanud ligi poole miljoni euro suuruse garantiikirja, oli aga suhteliselt suur.

Seda kinnitas Kildu ratsakeskuse-külalistemaja tegevjuht Mihkel Raudsepp, kes Toobaliga kontorit jagab ja koos töömehega parajasti lõunat pidas. Seetõttu olid ka kõrvalhoone, kunagise poiste tööõpetuse maja uksed pärani. Ja raadio mängis valjult. 

Raudsepa sõnul oli Toobal sõitnud paari tunni eest pealinna, aga tema põhitöökoht olevat nüüd ikkagi kodukandis. Kildu koolimajja sisse seatud kontoris aitavad hubast olemist luua hele tapeet ja kodune vaip. Kontorit jagavatel meestel on kahasse osaühing Hästund, mis tegutseb Kildu kooli hoonetes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles