Kõpitsetud põhjaga Jakobsoni kooli bassein ootab ujujaid

Egon Valdaru
, Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvevaheajal väikese uuenduskuuri saanud Viljandi Jakobsoni kooli ujula on taas valmis ujumislembeseid inimesi võõrustama. Ujula treener ja juhataja Kalev Heli mõõtis eile veetemperatuuriks 25 kraadi.
Suvevaheajal väikese uuenduskuuri saanud Viljandi Jakobsoni kooli ujula on taas valmis ujumislembeseid inimesi võõrustama. Ujula treener ja juhataja Kalev Heli mõõtis eile veetemperatuuriks 25 kraadi. Foto: Marko Saarm

​1. septembrist on Jakobsoni kooli ujula taas linlaste kasutuses ning ootab kodanikke vett nautima argipäeva varahommikutel ja õhtutel ning nädalavahetustel.

Suvepuhkuse lõpetanud basseinis on ujula treeneri ja juhataja Kalev Heli sõnul tehtud veidi korrastustöid: põhja pandi uus vuugitäide ning vesi on seal sportlike linlaste tarvis mõõdukalt soe.

Kalev Heli rääkis, et aastaid oli basseini põhjaga mure. «Nüüd pandi spetsiaalne vuugitäide, veekadu peaks väiksem olema ja mustust peaks ka vähem vuugivahedesse sattuma.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles