Kuulu järgi on gümnaasium hubane, aga õppida tuleb palju

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma õpikupaki said raamatukogu juhataja Epp Jõhve käest ka Viljandis gümnaasiumiteed jätkavad Kaspar Lindma (paremal) ja Mihkel Jüri Pius.
Oma õpikupaki said raamatukogu juhataja Epp Jõhve käest ka Viljandis gümnaasiumiteed jätkavad Kaspar Lindma (paremal) ja Mihkel Jüri Pius. Foto: Elmo Riig

Eile ennelõunal meenutas Viljandi gümnaasiumi ees avanev pilt minikoolipäeva: seljakottidega noormehed ja neiud voorisid haridustempli uste vahelt sisse ja välja. 

«Trepist alla ja siis paremale,» juhatas administraator Sakala kooli raamatuvaramusse, kus tulevastele esimese kursuse gümnasistidele õpikuid jagati. 

«Just oli pikk saba ära,» tähendas raamatukogu juhataja Epp Jõhve ja lisas, et kohe kell üheksa hakkasid raamatuvõtjad käima. «Kümnendikud on veel korralikud ja põnevil, teise ja kolmanda aasta omad tulevad viimasel hetkel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles