POSÕ-l on kõik naturaalne

Margus Haav
, kultuuriajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
POSÕ liikmed pärast sellesuvisel Viljandi pärimusmuusika festivalil korraldatud osaluseksperimenti, millega nad soovisid välja selgitada, kas bändil õnnestub tänavanurgal mängides ühe tunniga korralik teenistus kätte saada.
POSÕ liikmed pärast sellesuvisel Viljandi pärimusmuusika festivalil korraldatud osaluseksperimenti, millega nad soovisid välja selgitada, kas bändil õnnestub tänavanurgal mängides ühe tunniga korralik teenistus kätte saada. Foto: Kris Süld

Ansambel POSÕ on Viljandi pärimusmuusika festivalil sündinud kuueliikmeline folk’n’roll-punt, kuhu kuuluvad Ariel Marksalu, Kristjan Põldmaa, Oskar Ilves, Hendrik Lõpp, Kairo Pettai ja Otto-Georg Kirsi.

Alates tegutsemise algusest on POSÕ leidnud äramärkimist nii mõnelgi võistumängimisel. Näiteks on ta võitnud üleriigilise koolibändide konkursi BÄM, konkursi «Tudengibänd» ja «Tudengite Eurovisiooni». POSÕ debüütalbum «P...O...S...Õ» ilmus Hooandja toel.

POSÕ laulja ja mandoliinimängija Otto-Georg Kirsi, olete sellest aastast Viljandi kultuuriakadeemia tudeng.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles