Kohtunikust ema surma põhjustanud poeg mõisteti süüdi

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm päeva vana Honda Civic, mida juhtis Ülari Vendik, sattus mullu veebruaris Viljandi–Tartu maanteel Oiu silla lähedal vastassuunavööndisse ja sellele sõitis küljelt sisse suur maastur. Kokkupõrkes hukkus Ülari ema, Pärnu kohtumaja juht Annika Vendik.
Kolm päeva vana Honda Civic, mida juhtis Ülari Vendik, sattus mullu veebruaris Viljandi–Tartu maanteel Oiu silla lähedal vastassuunavööndisse ja sellele sõitis küljelt sisse suur maastur. Kokkupõrkes hukkus Ülari ema, Pärnu kohtumaja juht Annika Vendik. Foto: Marko Saarm

Kohus karistas tingimisi vanglakaristusega 28-aastast Ülari Vendikut, kes oli mullu veebruaris põhjustanud Tartu–Viljandi maanteel surmaga lõppenud liiklusõnnetuse. Hukkunu oli tema ema Annika Vendik, kes töötas Pärnu kohtumaja juhina.

Traagiline õnnetus juhtus Oiu sillast Viljandi poole jäävas paremkurvis, kus Tartust Viljandi poole sõitev Honda Civic mustal jääl libisema hakkas ja vastassuunavööndisse sattus. Samal ajal Viljandi poolt tulnud Jeep Grand Cherokee tabas Hondat juhipoolsesse külge.

Õnnetuse järel kirjutas Sakala, et autojuhi taga istunud Pärnu kohtumaja juht ja kohtunik, 51-aastane Annika Vendik sai kokkupõrkes nii raskelt viga, et teda päästa ei õnnestunud. Ka kolme päeva vanuse Honda roolis olnud Ülari sai raskeid vigastusi ja viidi Tartu kliinikumi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles