Zonta stipendiumi saab Jessica Vainaru

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suure-Jaanist pärit Jessica Vainaru on edukalt lõpetanud bakalaureuseõpingud Tartu ülikoolis.
Suure-Jaanist pärit Jessica Vainaru on edukalt lõpetanud bakalaureuseõpingud Tartu ülikoolis. Foto: Erakogu

Heategevusühenduse Zonta Viljandi klubi andis 16. korda välja tubli naisüliõpilase stipendiumi. Tänavu sai selle Suure-Jaanist pärit Jessica Vainaru, kes õpib Tartu ülikoolis koolieelse lasteasutuse pedagoogiks ja alustab sügisel magistriõppes.

Zonta klubi komisjon otsustas stipendiumi määrata Jessica Vainarule, sest ta oli läbinud edukalt oma bakalaureuseõpingud, kaitses bakalaureusetöö «Mulgimaa lasteaiaõpetajate hinnangud oma tööle tutvustamaks Mulgi murret ja kultuuri koolieelses lasteasutuses» hindele suurepärane ning sai kutse bakalaureusetöö esitamiseks Peeter Põllu päeva üliõpilaste teaduskonverentsil 27. oktoobril Tartu ülikoolis.

Viljandi Zonta klubi stipendiumi saamiseks oodatakse kord aastas kandideerima Viljandimaa naisüliõpilasi, kes pärinevad lasterikkast perest, on orvud või kasvanud lastekodus ja omandavad esmast kõrgharidust avalik-õiguslikus ülikoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles