Linnajooks ootab osalema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. oktoobril 61. korda teokssaavale Viljandi linnajooksule on osalejaid kirja pandud alates aprillist. Homme, 31. augustil saab läbi neljaosalise regristreerimistsükli teine eelvoor ja 1. septembrist tuleb sel jooksupeol startimiseks juba veidi suurem kulutus teha.

Kaks aastat tagasi uuendatud Viljandi linnajooksu põhidistants on 10,4 kilomeetrit. Samal rajal saab kaasa teha ka kepikõnnil. Samuti on ürituse kavas viiekilomeetrine rahvajooks ja kolme kilomeetri pikkune distants ratastoolis sõitjatele.

Internetikeskkonnas sportos.eu kestab eelregistreerimise teine voor homme hilisööni. Veebipõhine registreerimiskeskkond sulgub pärast 1. septembrist 7. oktoobrini kestva kolmanda vooru lõppu. Mõistagi saab end kirja panna ka võistluspäeval. Oma osavõtusoovi saab kinnitada tööpäevadel kella 9–12 võistlust korraldava Viljandimaa spordiliidu kontoris Viljandi spordihoones Vaksali tänav 4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles