Heinar Vaine oli parim Ülemiste järve jooksul

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heinar Vaine
Heinar Vaine Foto: Marko Saarm / Sakala

DFDS Järvejooksude sarja viimase osavõistluse, ümber Ülemiste järve jooksu võitis Viljandi vastupidavusalade klubi Staier esindaja Heinar Vaine ja naistest spordiklubisse Jooksupartner kuuluv Moonika Pilli.

Viljandimaalt Kõpu vallast pärit Vaine läbis 14 km pikkuse järveringi ajaga 46.07. Teisena lõpetanud Priit Lehismets  klubist Treeningpartner kaotas talle 11 sekundiga ja kolmandaks tulnud Kaupo Sasmin Spartast 17 sekundiga. Järvekaldal pikal sirgel võitlesid jooksjad tugeva vastutuulega.

Viljandimaa spordimees tõdes protaalile jooksja.ee, et oli ettevaatlik ning enne starti minemist võidumõtteid ei mõlgutanud.

Vaine on Sakalale varem andnud selgitust, et kevadisest ületreenitusest on ta vaikselt taasunud ning hooaja parima vormi ajastab ta SEB Tallinna maratoniks, kust loodab saada Eesti meistrivõistluste medali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles