Kert Varik ja Maarek Miil lõpetasid Šveitsis teise kümne

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Maarek Miil.
Kert Varik ja Maarek Miil. Foto: Luc Driesen

Kert Varik ja Maarek Miil osalesid nädalavahetusel Šveitsis Roggenburgis külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistluste eelviimasel etapil, kus said 20. koha.

Esimese võistlussõidu lõpetasid eestlased 16. kohaga. Teine sõit nii edukalt ei kulgenud ning selles said nad vaid 28. tulemuse. Etapil andis see kokku 20. koha.

«Täiesti uus kogemus. Jõhkralt kõrged mäed on siin: pane kolm Kiviõli tõusu üksteise otsa ja siis tule teiselt poolt sama kõrgelt alla,» kirjeldas Kert Varik Alpide vahel asuvat krossirada.

Rajal oli üks hüpe, negatiivsed kurvid ja väga kõrge keskmine kiirus. «Tolmas ka hirmsasti, midagi näha ei olnud,» lisas ta.

Variku sõnul hakkas teise sõidu stardis rattast õli lekkima ja seetõttu ei julgenud ta sõitma minna.

Saksamaal võitsid inglased Stuart Brown ja Josh Chamberlain, kes said esimese koha ka mõlemas võistlussõidus. Teiseks tulid hollandlased Etienne ja Robbie Bax ning kolmandaks tšehhid Tomas ja Ondrej Cermak.

Maailmameistrivõistluste üldarvestuses on Varik ja Miil enne viimast etappi 80 punktiga 19. real. 384 punktiga juhivad Jan Hendrickx ja Ben van den Bogaart.

Külgvankrite motokrossi maailmameistrivõistlused lõpevad 18. septembril Saksamaal Rudersbergis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles