Gunnar Klettenberg tuli Trafficuga Eesti meistriks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg tuli hobusega Traffic Eesti takistussõidu meistriks.
Gunnar Klettenberg tuli hobusega Traffic Eesti takistussõidu meistriks. Foto: Erakogu

Pühapäeval Ruilas lõppenud Eesti takistussõidu meistrivõistlustel võttis seenioride klassis võidu Gunnar Klettenberg hobusega Traffic. Mõni päev varem oli seal juunioride klassis hõbemedali saanud Berit Lehtsaar hobusega Solei Solei.

Pühapäeval alustasid seenioride klassi teist sõitu põhifavoriitidena laupäevase esimese osavõistluse nulliga lõpetanud Viljandimaa takistussõitjad Gunnar Klettenberg Trafficu ja Kertu Klettenberg Toscanaga ning samuti Urmas Raag Carlosega ja Oliver Karma hobusega Vanco Z. Teise osavõistluse esimese vooru parkuuri suutis ainsana veatult läbida Gunnar Klettenberg Trafficuga, suurendades sellega oma kullavõimalusi. Ta läbis ainsana veatult ka teise vooru, kindlustades sellega endale kindla Eesti meistri medali. Tiit Kivisild tõusis viimase sõiduga teiseks ning kolmanda koha hõivas Urmas Raag.

Eesti seenioride takistussõidu meistri Gunnar Klettenbergi sõnul ei tulnud võit kergelt. «Traffic on tänavu stabiilselt hästi hüpanud, loodetavasti tema areng jätkub ja häid tulemusi tuleb veelgi,» lausus sportlane omakasvatatud ratsu kiituseks.

Berit Lehtsaar
Berit Lehtsaar Foto: Elmo Riig

Juunioride klassis oli mitu tugevat ja juba tiitleid kogunud sõitjat, kuid mitmel neist teise vooru sõit ei õnnestunud. Viljandimaa ratsaspordiklubi esindav Berit Lehtsaar loovutas esimesel võistluspäeval hobusega Solei Solei võidetud sõidu järel oma liidripositsiooni, kui sai nelja karistuspunktiga teise koha ning saavutas Eesti meistrivõistluste kokkuvõttes hõbeda.

Juunioride kulla sai Tondi klubi noor ratsanik Kaia Loviisa Kink hobusega Adorable Chabalito ning pronksmedali sai kaela My Relander hobusega Expert.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles