Vargad luusivad Mustlas. Ehitajad jäid tööriistadest ilma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vambola lasteaia juhataja Merli Pihlapi sõnul olid vargad lasteaia ukse niimoodi lahti muukinud, et hommikul tööle tulnud inimesed ei märganudki sissemurdmise jälgi. Vargad viisid ära suure hulga tööriistu, kaasa haaratud raadio jäi neist aga lasteaia muruplatsile maha.
Vambola lasteaia juhataja Merli Pihlapi sõnul olid vargad lasteaia ukse niimoodi lahti muukinud, et hommikul tööle tulnud inimesed ei märganudki sissemurdmise jälgi. Vargad viisid ära suure hulga tööriistu, kaasa haaratud raadio jäi neist aga lasteaia muruplatsile maha. Foto: Elmo Riig

​Tarvastu vallas muukisid vargad ööl vastu kolmapäeva lahti remondis oleva Vambola lasteaia ukse ja viisid ära 5000 euro väärtuses tööriistu. Mustla ümbruse inimesed on veendunud, et vargad luusivadki nende kandis ringi.

Politsei on saanud sel nädalal Tarvastu vallast varguste kohta kaks teadet. Lisaks lasteaiast tööriistade äraviimisele tuli üks teade öö varem Mustlast. Seal nähti majas, kus kedagi alaliselt ei ela, kaht võõrast meest. Teataja sõnul olid mehed valmis pannud tööriistad võimaliku kavatsusega need varastada, kuid naabri sekkumise peale mehed põgenesid. Majaomaniku sugulased viisid hiljem tööriistad ära.

Tarvastu vallavanem Alar Karu on viimase nädala jooksul kuulnud veel kolmandastki vargusest, kui pandi pihta aiaposte. Facebooki kommuuni «Märgatud Mustlas» andmetel on veel paaril juhul võimalikele varastele peale satutud, misjärel on nood kiirustades sündmuskohalt autoga lahkunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles