Tuleviku mehed tegid pealinna tühisõidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik peab oma järgmise esiliiga kohtumise pühapäeval kell 13 Viljandi staadionil Nõmme JK Kalju U-21 meeskonnaga. Pilt on tehtud samade võistkondade vastasseisul 19. juulil.
Tulevik peab oma järgmise esiliiga kohtumise pühapäeval kell 13 Viljandi staadionil Nõmme JK Kalju U-21 meeskonnaga. Pilt on tehtud samade võistkondade vastasseisul 19. juulil. Foto: Marko Saarm

Neljapäeval kümmekond minutit enne Tallinnas aset leidma pidanud jalgpallimeistrivõistluste esiliiga kohtumist Infoneti II ja Tuleviku vahel kutsuti meeskonnad väljakult ära, sest jalgpalliliidu ametnike kahtlused mängu tulemustega manipuleerimise kohta paisusid liialt suureks.

Jalgpalliliidu avalike- ja koostöösuhete osakonna juhataja Mihkel Uiboleht ütles, et radikaalset otsust mängu ärajätmise kohta ei langetatud kergelt. Uiboleht selgitas, et kihlveokontorites enne kohtumise algust kiires muutuses olnud koefitsiendid andsid kinnitust alaliidu ametnike varem tekkinud kahtlustele.

«Me ei saa praegu palju põhjuse tagamaid avada, sest loodame jõuda vahejuhtumi võimalikult sügavate tagamaadeni, kuid kiirelt muutuvad koefitsiendid polnud sedavõrd radikaalse sammu astumiseks ainsad argumendid,» selgitas Mihkel Uiboleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles