Linnapea kahetses, palus vabandust ja avaldas nördimust üle piiri läinud küsimuse pärast (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg vastas opositsiooni küsimustele.
Viljandi linnapea Ando Kiviberg vastas opositsiooni küsimustele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnapea avaldas neljapäeval talle saadetud arupärimise küsimustele vastates mõnel puhul kahetsust juhtunu pärast, tunnistas, et oleks võinud paremini käituda, aga leidis ühel juhul, et opositsioon on küsimust vormistades läinud üle hea tava piiri.

Linnavalitsuse eneseväärikust riivavaks küsimuseks pidas linnapea Ando Kiviberg seda, kuidas opositsionäärid tundsid huvi linnavalitsuse liikmete tervise vastu. Tõuke selleks küsimuseks said opositsiooni esindajad Delfi uudisest, mis kajastas 18. juulil raekojas olnud linnavalitsuse istungil toimunut, linnapea väidetavat pahameelepuhangut ja arusaamatust selles, kas ennast arutelust taandanud linnapea ikka osales otsustamises või mitte.

Delfi kajastusest võis lugeda, et kõik linnavalitsuse liikmed, kelle poole uudisteportaal vähem kui kuu aega hiljem kommentaari saamiseks pöördus, väitsid, et ei mäleta juhtunut või ei soovi sellest rääkida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles