Võõrustajate õlgadel on korraga mitu koormat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana-Võidu vibuklubi juunioride klassi sportlane Maris Tetsmann võitis möödunud nädalavahetusel Järvakandis peetud rahvusvahelise võistluse, alistades finaalis tugeva lätlanna.
Vana-Võidu vibuklubi juunioride klassi sportlane Maris Tetsmann võitis möödunud nädalavahetusel Järvakandis peetud rahvusvahelise võistluse, alistades finaalis tugeva lätlanna. Foto: Elmo Riig

Homme ja ülehomme võõrustavad Viljandimaa vibulaskjad Puiatu spordiväljakul Eesti paremikku, kus selguvad tänavuse aasta Eesti täiskasvanute meistrid.

Seekordsetel võõrustajatel tuleb  korralduslike toimetamiste kõrval hakkama saada ka võitjasoosiku seisusega kaasneva koormaga. Tugevas naiste sportvibulaskmise konkurentsis asuvad tiitlit püüdma meie olümpialane Laura Nurmsalu ja juunior Maris Tetsmann, kes on tänavu jõuliselt sekkunud täiskasvanute klassis medalikonkurentsi. Samuti tuleb külalistel arvestada naiste sportvibulaskmises kindlasti ka Laura Tukaga. Kõrgete ootustega alustab tiitlivõistlust Viljandi meesjuunioride ja maakonna meeste praegune esinumber Martin Rist.

Teatud mõttes oli koduste tiitlivõistluste eelproov nädala eest peetud Järvakandi rahvusvahelised lahtised võistlused, kus viljandimaalastest oli edukaim Maris Tetsmann. Tänavu Eesti juunioride meistrikulla teeninud Tetsmann võttis suvel Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel võidu distantsi laskmises ning möödunud nädalavahetusel saavutas Järvakandis peetud turniiril esikoha. Järvakandis alistas Maris Tetsmann duell-laskmise finaalis tugeva lätlanna Jelena Kononova, oli poolfinaalis parem Eesti koondisesse kuuluvast Reena Pärnatist ning lülitas veerandfinaalis konkurentsist välja treeningukaaslase Laura Tuka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles