Viljandimaa meistri tiitli teenisid Raivo Nõmm ja Sille Puhu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sille Puhu teenis Viljandimaa meistrimedali 10 000 meetri jooksul. Pilt on tehtud kevadel Karksi-Nuias peetud maakonna maanteejooksu meistrivõistlustel.
Sille Puhu teenis Viljandimaa meistrimedali 10 000 meetri jooksul. Pilt on tehtud kevadel Karksi-Nuias peetud maakonna maanteejooksu meistrivõistlustel. Foto: Erakogu

Kolmapäeval oli Viljandi staadionil vastupidavusalade klubi Staier seeriajooksu kuues etapp, millel pälvisid 10 000 meetri distantsil maakonna meistri tiitli meestest Raivo Nõmm ja naistest Sille Puhu.

Paraku ei õnnestunud kummalgi Viljandimaa pikamaajooksjal teha õhtu parimat tulemust ehk võtta seeriajooksu etapivõit. Nii meeste kui naiste arvestuses olid kolmapäeval võidukad külalised pealinna spordiklubist Sparta.

16 mehe seas tegi õhtu parima tulemuse 33.38,1 Taavi Tambur. Maakonna meistri medali võitnud Raivo Nõmm oli ajaga 36.04,8 teine ning tema klubikaaslane Staierist Sander Virgla tulemusega 36.35,8 kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles