Lennukitehases lükatakse võimud põhja

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tehaserocki» peaesineja on Abandoned Elysium.
«Tehaserocki» peaesineja on Abandoned Elysium. Foto: Erakogu

​Viieaastase pausi järel uuesti käima lükatav minifestival «Tehaserock» pakub enese proovile­paneku võimalust noortel muusikutel Viljandist ja mujalt. Eeloleval laupäeval astub lennukitehase kahel laval üles kümme bändi.

2009. ja 2010. aastal «Rock Rambi» eelüritusena tehaseruumide katsetamiseks ellu kutsutud «Tehaserocki» taga seisid Kait Lukka, Mart Saar, Juhan Nöps ja Roland Sutt. Esinejaid valides üritasid nad hoida spektri võimalikult laiana, et pakkuda midagi igale rokisõbrale. Kuulda võis nii pehmemat kui karmimat rokki, aga ka punki ja indie’t. Vaheldumisi olid laval staažikad tegijad ja noored bändid. Seekordsetele esinejatele on tee laiaks tallanud Vennaskond, Ultima Thule, J.M.K.E., Terminaator ja Nyrok City ning noortebändidest Oak Tree, Emerald, Justified Olöf & the Zippy Robots, Crucial Attack, SeeMe ja paljud teised.

Seinast seina

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles