Sotsiaalkaitseminister tuleb visiidile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Tsahkna.
Margus Tsahkna. Foto: Jaanus Lensment / Postimees

Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna on reedel visiidil Viljandimaal, kus osaleb ümarlaual omavalitsusjuhtide ja sotsiaaltöötajatega. Lisaks on tal plaanis käia mittetulundusühingus Töötoad ja Viljandi hoolekandekeskuses ning osaleda erivajadustega inimeste laulupeol «Laulan helisema maa».

Reedel kell 11 omavalitsusjuhtide ja sotsiaaltöötajatega peetaval ümarlaual arutatakse sotsiaalteenuste arendamist Viljandimaal ning sotsiaalministeeriumi kavandatud välisvahendite kasutamist.

Sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna sõnul on väga tähtis arutada arengusuundi kohalike olude tundjatega. «Arutame koos omavalitsusjuhtide ja sotsiaaltöötajatega, kuidas arendada sotsiaalteenuseid praeguses haldusreformi ja riigireformi kontekstis ning millised vahendid on sotsiaalministeeriumil omavalitsuste abistamiseks,» ütles Tsahkna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles