Politsei trahvis Tauno Tuulat korruptsiooniteo eest. Tuula läks kohtusse (1)

Rannar Raba
, Sakala vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanuaris linnavalitsuse liikme kohalt tagasi astunud Tauno Tuulast saab pärast poolteiseaastast pausi täna linnavolikogu liige. Samas on tal pooleli korruptsiooniteemaline kohtuvaidlus politseiga.
Jaanuaris linnavalitsuse liikme kohalt tagasi astunud Tauno Tuulast saab pärast poolteiseaastast pausi täna linnavolikogu liige. Samas on tal pooleli korruptsiooniteemaline kohtuvaidlus politseiga. Foto: Elmo Riig

Ettevõtja Tauno Tuulale, kes naaseb täna pärast mitmekuust pausi linnavolikogu liikmena Viljandi kohalikku poliitikasse, määrati suve hakul korruptsioonivastase seaduse nõuete rikkumise eest trahv. Samas pole otsus jõustunud, sest ta on selle kohtusse kaevanud.

Korruptsioonikuritegude büroo algatas menetluse pärast seda, kui linnapea Ando Kiviberg oli jaanuari lõpul esitanud korrakaitsjatele avalduse sooviga analüüsida, kas Tuula on linnavalitsuse liikmena käitunud seaduslikult. Nimelt sai toona avalikuks, et mehel on perekondlik seos Paalalinnas ohtralt vaidlusi põhjustanud detailplaneeringuga.

Ei taandanud ennast

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles